30
May
1:26

Bli andelsägare

Skaftö Folkets Hus drivs som en ekonomisk förening. Vi äger vårt hus och är måna om att dra in pengar till vårt hus. Du kan ansöka om att bli medlem i föreningen genom att betala en insats och bli andelsägare. Vi välkomnar alla som delar vår värdegrund om ett öppet demokratiskt hus att bli andelsägare. Genom att bli andelsägare stödjer man föreningen och man har rösträtt på årsmötet och kan därmed vara med och påverka Skaftö Folkets Hus verksamhet!

Stötta och var med och påverka vårt Hus, så att vi kan fortsätta vara ett levande hus för alla.

Minsta insatsen är en andel som kostar 100 kronor – en andel är en röst! Man kan delta med hur många andelar som helst, men du har en röst oavsett hur många andelar du har.

Så här blir man andelsägare/medlem

 

Läs mer