Köpvillkor

Allmänna villkor/så här fungerar våra internetköp

Allmänna villkor vid köp och bokning av evenemangsbiljetter via internet hos Skaftö Folkets Hus.

Orderbekräftelse

När du har genomfört ett köp skickas automatiskt en orderbekräftelse till den e-postadress som du har angett. 

Swedbank Pay

Du kan betala med Swish eller kort. Väljer du som kund att betala med Swish dras pengarna direkt från ditt konto. Väljer du kortköp reserveras pengarna på kortet direkt och dras efter att du har fått en bekräftelse från oss med bokningsnummer.

Bekräftelse

Det andra mejlet du får är din bekräftelse med ett bokningsnummer. Detta mejl är din biljett som visar vad du har köpt. Skriv ut och ta med dig bekräftelsen med alla uppgifter till Skaftö Folkets Hus när du går på evenemanget. 

Leveranstid

Normalt levereras bekräftelsen inom 1-3 arbetsdagar. 

Allmänna villkor fortsättning

Följande villkor gäller mellan arrangören Skaftö Folkets Hus ekonomisk förening (Leverantören) och biljettköparen (Kunden) vid köp och bokning av evenemangsbiljetter som tillhandahålls av Leverantören via internet och som betalas med hjälp av Swedbank Pay.

1.   Biljettköp är bindande och kan inte ångras eller ändras. Likvida inbetalda medel från Kunden mottas av Leverantören. Kommer Kunden inte till evenemanget sker ingen återbetalning. Förlorad biljett ersätts inte. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

2.   Biljett medger endast inträde eller användande en gång. Kunden ansvarar för att förvara, såväl elektronisk som fysisk, biljett på ett betryggande sätt för att på så sätt förhindra duplicering, annat mångfaldigande eller på annat sätt medverka till otillbörligt tillträde till evenemang.

3.   Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas i kommersiellt syfte. Det innebär att biljetten inte får säljas vidare eller på annat sätt nyttjas av annan person. 

4.   Swedbank Pay (Systemet och Systemleverantören) lagrar köphistorik och personuppgifter som Kunden lämnar vid biljettköpet. Systemet behandlar sådan information med automatisk databehandling i syfte att ge Kunden tillgång till de tjänster som Systemet och Leverantören erbjuder, hantera Kundens och Leverantörens användning av Systemet samt erforderlig kommunikation för leverans eller information. Systemleverantören agerar i detta fallet som Personuppgiftsbiträde. Leverantören är personuppgiftsansvarig, dvs. den som ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Systemleverantören kommer att få tillgång till Kundens uppgifter för något av de ändamål som anges i denna policy. 

5.  Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. I händelse av inställt evenemang bör Kunden omedelbart kontakta den ansvarige Leverantören, som ansvarar för återlösen av biljetter.