Laddar Evenemang
07
Oct
18:00

Musikprogram 4X

Onsdag 7 oktober kl.18

Medlemmarna i visgruppen 4 X har alla uppnått mogen ålder och har ägnat sig åt musik och visor ända sedan barnsben. Gruppen består av Eva Olivia Samuelsson från Göteborg, Ann-Britt Karlsson Vänersborg samt Birgitta och Anders Gunnarsson från Grundsund. De skönsjungande damerna spelar alla gitarr och ukulele medan Anders spelar fiol och kontrabas. De träffades för ett tiotal år sedan via Visans Vänner i Uddevalla och har genom åren framträtt i många olika konstellationer.

Just visgruppen 4X har funnits i några år. De sjunger såväl egna som andras visor i en salig blandning. Den stora nordiska visskatten är en outsinlig poetisk och musikalisk källa, som gruppen öser ur och framför på sitt eget sätt. De sjunger visor ni aldrig har hört, visor ni har hört och visor ni gärna vill höra igen.

Entré 150 kr

Skördesoppa med bröd 80 kr

Begränsat antal platser enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. I samband med biljetten kommer du även kunna boka mat och dryck. Boka här. Vill du ha hjälp med bokning, så kan du få handledning i Skaftö Folkets Hus. Vi bistår gärna.